טוסטר אובן הוא אחד המכשירים השימושיים ביותר במטבח. הוא מתאים להכנת ארוחות למעט אנשים (ואפילו לאחד או אחת), חסכוני יותר באנרגיה מתנור רגיל, מסוגל לקלות ולאפות ברמה גבוהה וגם מציג תוצאות נפלאות בכל מה שקשור לחימום מחודש של מזון. בין אם זו ארוחת בוקר, צהריים או ערב, אתם יכולים לסמוך על טוסטר אובן שיסגור לכם פינה.
לא יודעים מה להכין? יש לנו כמה רעיונות בשבילכם.
תפוחי אדמה בתיבול רוזמרין
מי אמר שתפוחי אדמה אפשר להכין רק בתנור? עם טוסטר אובן , אתם יכולים לצלות תפוחי אדמה כך שיהיו פריכים מבחוץ, ואווריריים מבפנים. תשלבו את זה עם תיבול פשוט של שום ורוזמרין, ותקבלו טעם ממכר שיגרום לכם לרצות עוד.
טוסט קינמון
אוהבים טוסטים? מתים על קינמון? למה לא לשלב ביניהם. אתם יכולים להוסיף גם קצת סוכר, גרידת תפוז ונגיעה של וניל – ותקבלו טוסט חלומי לכל שעה ביום. זהו מתכון קל ומהיר מאוד להכנה, והוא עוזר לשדרג כל פרוסת לחם באופן ייחודי ומרענן.
פיצה בייגלס
בייגלים הם "כלים" פנטסטיים להחזיק כל תוספת שאתם יכולים לחשוב עליה. ריבות, ממרחים, נקניקים – הכל הולך עם בייגלים, אבל האם אי פעם שקלתם להשתמש בהם כבצק לפיצה? אם לא, אתם חייבים לנסות. גבינה, פפרוני (למי שלא אוכל כשר), זיתים, פטריות – לא משנה מה תוספת הפיצה האהובה עליכם, בייגלים בהחלט יכולים להתמודד עם זה, והטוסטר אובן נותן את הטאצ' המנצח.
ברוקולי צלוי
ברוקולי הוא מזון על, ולמרבה המזל הוא גם יכול להיות מאוד טעים. אם יודעים לתבל ולבשל אותו, אפשר ליהנות מארוחה בריאה, מזינה ומאוד מהנה. למשל, אתם יכולים לנסות את המתכון הזה: תצפו את פרחי הברוקולי בשמן זית, עשבי תיבול ותבלינים – וזהו. זו דרך נפלאה להשיג מקסימום טעם במינימום מאמץ. זו עשויה להיות תוספת מעולה לכל ארוחה, או פינוק קטן בין ארוחות במקום חלופות הרבה פחות בריאות.
עוגיות חמאה
אם אף פעם לא ניסיתם, אנחנו מבטיחים לכם שלא תתאכזבו מעוגיות בטוסטר אובן. המכשיר הקטן הזה מסוגל ליצור עוגיות נימוחות וממכרות, פריכות מבחוץ, רכות מבפנים וחמאתיות במיוחד. הכי חשוב: אפשר להכין אותן באמצעות מרכיבים פשוטים, שכולם מחזיקים באופן קבוע במטבח שלהם. כל זה קורה בתוך עשרים דקות – פשוט מושלם.
אשכולית צלויה
אוקיי, המתכון האחרון שלנו עלול להישמע לכם מעט מוזר. ובכן, תרשו לנו להתחייב: אשכולית צלויה היא מעדן אמיתי. הצלייה מעניקה לאשכולית טעם עמוק ומתוק יותר. אפשר להוסיף לה סוכר, ג'ינג'ר ומלח, וליהנות משילוב טעמים ממש מיוחד. אתם תאהבו את הניגודיות שיעניק המלח, מהדרך שבה בלוטות הטעם שלכם יגיבו לג'ינג'ר ומהנקטר המרענן.
כמה דקות בתוך טוסטר אובן – הופכות אשכולית לפינוק מעולם אחר.